Sleva 10% z promo kódem MUJPAMPAS 22

Sušené květiny na chalupě

Sušené květiny na chalupě

Sušené květiny jsou jedním z hlavních dekorativních trendů v městských bytech i na venkově. Sušené rostliny nevyžadují složitou péči, zachovávají si svůj původní vzhled po dlouhá léta a lze je snadno zakomponovat do různých stylů interiéru. Připravili jsme pro vás několik způsobů, jak si podle trendů vyzdobit chatu sušenými květinami.

1. Věnce ze sušených květin

Oblíbenou a módní ozdobou jsou věnce z přírodních sušených květin a pampové trávy. Věnce mohou být ozdobou vchodových dveří, prostoru nad krbem v obývacím pokoji nebo prázdné stěny, mohou být umístěny na stole nebo komodě a do jejich středu lze umístit svíčku nebo misku s bobulemi či ovocem.



2. Vázy na podlahu s pšenicí a pampovou trávou

Skvěle se hodí do prostoru vedle pohovky nebo křesla. Pšenice také zpestří vaši koupelnu nebo využije prázdný kout v předsíni. Do podlahových váz vybírejte rostliny s dlouhými stonky, jako je pampová tráva. Kytice z těchto odrůd budou ve velké váze vypadat působivěji a budou jasným akcentem vašeho interiéru.


3. Obrazy ze sušených květin

Zarámované sušené a lisované květiny jsou neuvěřitelně jemným a originálním řešením pro výzdobu vašeho domova. Vytvoření velkolepého obrazu není obtížné vlastníma rukama: stačí přilepit rostliny na papír a vložit výslednou dekoraci do rámu nebo umístit okvětní lístky a větvičky přímo pod sklo. Květinové umělecké dílo může nejen oživit váš domov, ale může být také vhodným dárkem pro přátele nebo příbuzné.



4. Mini kytice

Malá kytice voňavé levandule, pestré květinové aranžmá na jídelní stůl nebo třeba přírodní pampová tráva na nočním stolku? Mini kytice dokonale doplní váš interiér a udělají vám radost v každé chalupářské sezóně!

Předchozí článek
10% SLEVA
s promo kódem MUJPAMPAS22 na první objednávku